Master Security B.V.

multimedia/fotos/Master-Security-v-beveiliging.jpgInbraak, diefstal, brand en vernieling: voor ons helaas dagelijkse realiteit. Sinds 1987 doen wij er samen met onze klanten alles aan om dat zoveel mogelijk te voorkomen en in te grijpen als het toch mocht gebeuren. Master Security is méér dan bewaken. Ook gerichte actie is belangrijk. Graag leggen we u in een vrijblijvend gesprek alle mogelijkheden uit.


Voorkomen is beter dan
Overal ligt het gevaar op de loer. Met preventief toezicht op variërende tijden per nacht kan echter veel worden voorkomen. Tevens kunnen onze surveillanten sluitronden bij uw bedrijf uitvoeren waarin alle nodige maatregelen worden genomen om het de inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Bovendien kunt u bij de keuze voor een goed beveiligingssysteem rekenen op onze expertise.

 

Niet alleen reactie, maar ook actie
Ondanks alle voorzorgsmaatregelen zijn calamiteiten nooit helemaal te voorkomen. Indien er verdachte bewegingen worden gesignaleerd krijgt u wat u van ons mag verwachten: snelle reactie en gerichte actie die past bij de betreffende situatie. Iedere verdachte beweging wordt aan de meldkamer doorgegeven, waarna onmiddellijk de politie wordt ingeschakeld. Onze Master Security surveillant neemt gepaste maatregelen, die vooraf al met u zijn afgesproken, om de kans op schade zoveel mogelijk te beperken.


Een last uit handen
Master Security wil graag uw beveiligingslast uit handen nemen. In goed overleg krijgt u advies op maat en wordt het stappenplan op uw wensen afgestemd. Al onze diensten staan onder streng en voortdurend toezicht van ons managementteam en het Ministerie van Justitie. U kunt een goede nachtrust tegemoet zien, terwijl wij ondertussen een oogje in het zeilhouden.

Onze bedrijfsactiviteiten:
multimedia/fotos/Master-Security-info1.jpgMet een gerust hart uw bedrijf achterlaten Iedereen heeft een ander gevoel van veiligheid maar iedereen wil aan het eind van de werkdag de boel zonder zorgen achter kunnen laten. Met een totaalpakket aan diensten kunnen wij volledig op uw persoonlijke wensen inspelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • (mobiele) surveillance
  • portiers- en receptiediensten
  • bewaking van bouwterreinen
  • brand- en sluitronden
  • winkel- en objectbeveiliging
  • evenementen
  • bewaking
  • alarmopvolging

 

Master Security is een erkend ECABO Leerbedrijf.
Master Security is toegelaten door het Ministerie van Justitie onder nr.: N.D. 553

 

Contact:

Schakelstraat 10

1014 AW Amsterdam

Tel. 020 - 617 12 15

Fax. 020 - 346 03 91
e-mail: info@mastersecurity.nl